Search
Close this search box.

Thuismetingen en Telemonitoring

Thuismetingen

Soms kan het prettig zijn om uw thuismetingen van bijvoorbeeld uw bloeddruk of glucosewaarden door te geven aan uw zorgverlener. Wilt u uw thuismetingen aan ons doorgeven? Ga dan naar ons portaal UW ZORG ONLINE. Via dit patiƫntenportaal kunt u uw gegevens aan ons doorgeven.

Telemonitoring

Clematis Gezondheidscentra biedt de mogelijkheid om de volgende soorten telemonitoring (thuis) te laten verrichten:

  • 24-uurs bloeddrukmeting
    Om meer zicht te krijgen op de hoogte van de bloeddruk kan een 24uurs meting worden gedaan. De praktijkondersteuner kan deze aanvraag voor u doen. Na dit onderzoek worden de resultaten besproken met de patiƫnt.

  • Holter-ECG
    Een Holter-ECG wordt gebruikt om hartritmestoornissen op te sporen, bijvoorbeeld bij patiƫnten die af en toe last hebben van hartkloppingen. Om een goed beeld te krijgen van de stoornis, wordt de hartactiviteit gedurende langere tijd gemeten. Vaak is dit een periode van ƩƩn dag, maar het kan ook een periode van twee, drie of zeven dagen zijn. U krijgt hiervoor een holterapparaat (klein in omvang) in bruikleen dat continu volautomatisch de elektrische activiteit meet van uw hart.

    Als het holterapparaat is aangesloten, is het de bedoeling dat je doet wat je normaal ook doet. Je krijgt een dagboek mee om alle activiteiten en klachten te kunnen registreren. Bij terugkomst wordt het apparaat uitgelezen en het dagboek ingescand. Dit wordt vervolgens opgestuurd naar Ksyos, Een cardioloog bekijkt de resultaten en binnen een week ontvangen wij de uitslag in ons postvak met de bevinding en het beleid van de cardioloog.
Praktijknummer (alle locaties)

Wij zijn geopend op werkdagen van maandag tot en met vrijdag tussen 8.00 ā€“ 17.00u.Ā 

Behalve tussen:Ā 
10.00-10.30u
13.00-14.00u
16.30-17.00u
Dan zijn wij alleen voor spoed bereikbaar.Ā 

Spoednummer
Ma t/m vrij: 8.00 – 17.00 u
Huisartsenpost
Voor spoed in de avond of in het weekend.