Menu

Spreekuur en huisbezoek

Spreekuur op afspraak

De praktijk is tussen 08.00 en 17.00 uur bereikbaar. Buiten deze reguliere openingstijden, is het mogelijk het spreekuur te bezoeken op:

  • donderdagochtend tussen 07.00 en 08.00 uur (huisarts);
  • dinsdagavond tussen 18.00 en 20.00 uur (praktijkondersteuning somatiek, praktijkondersteuner ggz en verpleegkundig specialist of huisarts). 
    Deze extra spreekuren zijn op locatie Gezondheidscentrum Gestel Midden. 

Afspraken voor het spreekuur kunt u maken via telefoonnummer: (040) 251 99 50.

Voor het maken van een afspraak zal de assistente vragen naar de klacht(en) waarvoor u wilt komen. Dit is nodig om een inschatting te kunnen maken van de aard en spoedeisendheid van uw klacht(en). De assistente is (net als de huisarts) verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan.

Meer tijd nodig?

Heeft u meerdere klachten of vragen? Geef dit dan aan bij het maken van de afspraak, dan kunnen we er rekening mee houden in onze agenda. Zo voorkomen we lange wachttijden en uitloop van het spreekuur. 

Mocht u om medische redenen niet in staat zijn op het spreekuur te komen, dan kan de huisarts ook naar u toe komen. U kunt tussen 08.00 en 09.30 uur een huisbezoek aanvragen. Omdat er in de huisartsenpraktijk betere onderzoek- en behandelingsmogelijkheden zijn, is het, indien mogelijk, altijd beter om naar de praktijk te komen.

Huisbezoek

Wanneer het niet mogelijk is om zelf naar de praktijk te komen, dan kan de huisarts u thuis bezoeken. Bijvoorbeeld omdat u te ziek of (tijdelijk) minder valide bent.De assistente beoordeelt, eventueel samen met de huisarts, of een visite / huisbezoek afgelegd wordt.

Een visite / huisbezoek is niet bedoeld voor mensen die geen tijd of geen vervoer hebben om naar het gewone spreekuur te komen.

U kunt tussen 08.00 en 09.30 uur een huisbezoek aanvragen. Omdat er in de huisartsenpraktijk betere onderzoek- en behandelingsmogelijkheden zijn, is het, indien mogelijk, altijd beter om naar de praktijk te komen.

Praktijknummer (alle locaties)
Ma t/m vrij: 8.00 – 17.00u
Spoednummer
Ma t/m vrij: 8.00 – 17.00 u
Huisartsenpost
Voor spoed in de avond of in het weekend.