Zoek
Sluit dit zoekvak.

Care for Cancer-aandacht voor kanker

Kanker grijpt zeer diep in op uw leven. Wanneer u de diagnose kanker heeft gekregen, zult u op zoek gaan naar de antwoorden op de vragen die u heeft. Wat moet ik doen? Hoe omschrijf ik waar ik last van heb? Wie begrijpt mij nu echt?

Iedere 2 weken op donderdagmiddag is er een oncologisch spreekuur op locatie Gezondheidscentrum Gestel Midden, verzorgt door Allerzorg-Care for Cancer.

Ivonne is een gespecialiseerde oncologieverpleegkundige en vanuit Care for Cancer begeleidt zij mensen met oncologische aandoeningen, niet alleen tijdens ziekte, maar ook daarna.

Ze beantwoordt vragen over de gevolgen van een diagnose en behandeling, geeft praktische tips over de thuis- en werksituatie. Daarnaast geeft zij voorlichting over aanvullende zorgmogelijkheden en kan ze verwijzen naar bijvoorbeeld inloophuizen of patiëntverenigingen. De begeleiding sluit aan op de zorg van het ziekenhuis en wordt aangepast op persoonlijke wensen en situatie. Hoe ingrijpend uw diagnose ook voor u is, u staat er niet alleen voor.

Uw arts of verpleegkundig specialist kan u naar Ivonne verwijzen. 

Praktijknummer (alle locaties)

Wij zijn geopend op werkdagen van maandag tot en met vrijdag tussen 8.00 – 17.00u. 

Behalve tussen: 
10.00-10.30u
13.00-14.00u
16.45-17.00u
Dan zijn wij alleen voor spoed bereikbaar. 

Spoednummer
Ma t/m vrij: 8.00 – 17.00 u
Huisartsenpost
Voor spoed in de avond of in het weekend.