Search
Close this search box.

Podotherapie Hartje Eindhoven

Even voorstellen

Podotherapie Hermanns is een groepspraktijk voor podotherapie met ruim 200 vestigingen. Als podotherapie-praktijk zijn we gespecialiseerd in het behandelen van klachten aan voeten, enkels, benen, knieĆ«n, heupen en de rug. Door het leveren van totale voetzorg en nauwe samenwerking met (para)medici, streven we ernaar om al onze cliĆ«nten (weer) zorgeloos te laten bewegen. Hierbij maken we o.a. gebruik van de nieuwste technologieĆ«n, zoals een 3D-voetscan en drukmeetplaat met sensoren. Daarnaast produceren wij onze optimaal op maat gemaakteĀ  zolen met duurzame 3D-printers. Al onze podotherapeuten zijn aangesloten bij de NVvP (Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten) en geregistreerd in het Kwaliteitsregister van Paramedici.

Ā 

Wat doet een podotherapeut?
Een podotherapeut behandelt cliƫnten met klachten die ontstaan door een afwijkende voetstand en/of een afwijkend looppatroon. Meestal gaat het dan om pijn aan de voeten, enkels, knieƫn, heupen of de rug. Naast het behandelen van klachten kan een podotherapeut preventieve adviezen geven. Daarnaast bieden wij sportpodotherapie, diabetespodotherapie, kinderpodotherapie en meten wij orthopedische schoenen (OVAC en OSB) aan.

Ā 

Contactgegevens

Voor meer informatie kunt u terecht op onze site:Ā www.podotherapiehermanns.nl

Wilt u een afspraak maken? Onze medewerkers staan van maandag t/m vrijdag van 8.00 uur tot 18.00 uur voor u klaar. Telefoonnummer:Ā 085 053 00 33. Ook kunt u online via onze website een afspraak inplannen.

Ā 

Praktijknummer (alle locaties)

Wij zijn geopend op werkdagen van maandag tot en met vrijdag tussen 8.00 ā€“ 17.00u.Ā 

Behalve tussen:Ā 
10.00-10.30u
13.00-14.00u
16.30-17.00u
Dan zijn wij alleen voor spoed bereikbaar.Ā 

Spoednummer
Ma t/m vrij: 8.00 – 17.00 u
Huisartsenpost
Voor spoed in de avond of in het weekend.