Pedicure

Een pedicure is specialist in het verzorgen van de voeten van mensen. Soms moeten je voeten verzorgd worden vanwege een medische noodzaak zoals diabetes.

Pedicure Zuiderpark

Voetpunt Zuiderpark is een medisch pedicure praktijk die volwaardige voetverzorgingsbehandelingen geeft binnen onze gezondheidscentra. Als medisch pedicure verzorgd Daniëlle van Werven onder andere voeten van cliënten die een risico lopen op complexe voetproblemen door bijvoorbeeld reuma, diabetes, spasme of verlammingen.

Daarnaast worden er verwenbehandelingen aangeboden, voetbad met scrub en korte voetmassages. Manicure behoort ook tot de mogelijkheden. Dus een ieder die voetproblemen heeft of het prettig vind om een professionele voetbehandeling te ontvangen is welkom bij Voetpunt Zuiderpark. U hoeft hiervoor geen patiënt te zijn van het gezondheidscentrum.

Vergoedingen zorgverzekering? Diabetes en Reuma

Diabetespatiënten en mensen met reumatische klachten komen in sommige gevallen in aanmerking voor een vergoeding (tegemoetkoming) van de behandelkosten. Voor specifieke informatie die in uw situatie geldt, kunt u contact opnemen met uw ziektekostenverzekeraar.

Spreekuren en afspraak

Danielle houdt spreekuren in Gezondheidscentrum Zuiderpark op maandag tot en met vrijdag.

Voetpunt Zuiderpark werkt uitsluitend op afspraak!

Telefoonnummer: 06-53 46 24 58 Volg me op de voet…

Medisch Pedicure Praktijk Danielle van Werven

Gezondheidscentrum Zuiderpark

Gagelboschplein 1, 5654 KN Eindhoven
Lid van ProVoet, branchevereniging voor Pedicures en ingeschreven in het Kwaliteitsregister voor Pedicures.

Pedicure Hartje Eindhoven | Buchrnhornen Aandacht voor Bewegen

In het voet- en loopcenter van Buchrnhornen komen verschillende vakgebieden samen en vormen de professionals een team wat écht samenwerkt. Zo kunnen ze voor elk bewegingsprobleem een passende oplossing bieden. 

Expertise van Buchrnhornen

  • Orthopedische schoentechniek
  • Orthopedische hulpmiddelen
  • Enkel – voetortheses
  • Podotherapie
  • Pedicure
  • Therapeutische Elastische Kousen
  • Steunzolen
  • Loop- en houdingsonderzoek
  • Comfortschoenen

Afspraak bij de Medisch pedicure

Bij de pedicures van Buchrnhornen kunt u terecht voor de verzorging van uw voeten, zoals het knippen van nagels, het verwijderen van eelt en/of likdoorns en advies over voetverzorging. De pedicures zijn ook gespecialiseerd in voetverzorging bij reuma en diabetes.

Gel nagellak

Ook kunt u een afspraak maken voor het lakken van uw nagels met gel nagellak. Deze nagellak geeft naast een mooie glanzende kleur, die zeker 3 weken blijft zitten, ook extra bescherming aan uw nagels. Het lakken van uw nagels kan in combinatie met een voetbehandeling (45 minuten) of als losse behandeling (20 minuten).

Afspraak in Gezondheidscentrum Hartje Eindhoven

Op donderdagochtend heeft uw pedicure van Buchrnhornen spreekuur in Gezondheidscentrum Hartje Eindhoven.Wilt u een afspraak, bel dan met de assistente: 040 251 99 50 

Voor het maken van een afspraak bij Buchrnhornen op haar vestiging in Eindhoven, kunt u contact opnemen via afspraken@buchrnhornen.nl of via 040 244 88 36.


Buchrnhornen Eindhoven
Dr. Cuyperslaan 86
5623 BB Eindhoven

Praktijknummer (alle locaties)
Ma t/m vrij: 8.00 – 17.00u
Spoednummer
Ma t/m vrij: 8.00 – 17.00 u
Huisartsenpost
Voor spoed in de avond of in het weekend.