Ik ben VIP

Heeft u een chronische aandoening zoals diabetes, astma, COPD of een hart- en vaatziekte?
Dan kunt u gebruik maken van het portaal Ik ben VIP om grip te houden op uw gezondheid en zorg. Hiermee kunt u uw gezondheid digitaal monitoren.

Wat is Ik ben VIP?

Ik ben VIP is een app en webportaal. De app kunt u los of samen met het webportaal gebruiken voor het communiceren met zorgverleners, zoals de huisarts. Met Ik ben VIP kan ook uw mantelzorger meepraten, zodat hij of zij op de hoogte is en u kan helpen. Het is bovendien mogelijk met andere zorgverleners te communiceren. Denk bijvoorbeeld aan uw fysiotherapeut of podotherapeut. Zij kunnen via de huisartsenpraktijk toegang krijgen tot het portaal en de app voor zorgverleners.

Wat is er mogelijk in Ik ben VIP?

Veilig berichten versturen

Stuur eenvoudig en veilig een bericht naar uw zorgverlener als u een vraag heeft of iets wil doorgeven.

Beeldbellen / Videoconsult

Een Online consult met uw praktijkondersteuner.

Thuismetingen

Houd uw metingen zoals bloedsuiker en bloeddruk bij en deel ze met uw zorgverleners.

Vragenlijst

Om goed zicht op uw gezondheid en zorg te houden, krijgt u periodiek een vragenlijst om samen met de praktijkondersteuner even stil te kunnen staan bij uw gezondheid.

Gezondheidsplan

Stel samen met uw huisarts een plan op om samen te werken aan het verbeteren van uw gezondheid.

Dagboek

Houd voor uzelf, door middel van tekst en foto’s, overzichtelijk bij wat u meemaakt.

Dagboek

Houd voor uzelf, door middel van tekst en foto’s, overzichtelijk bij wat u meemaakt.

Dagboek

Houd voor uzelf, door middel van tekst en foto’s, overzichtelijk bij wat u meemaakt.

VIP app

Met de VIP app kunt u veilig berichten uitwisselen met uw praktijkondersteuner of huisarts. Ook kunt u met de app metingen bijhouden Ă©n delen met de praktijk.

VIP webportaal

Vindt u het makkelijker om op de computer te werken? Maak dan óók gebruik van het VIP webportaal. Hiermee kunt u hetzelfde doen als met uw VIP app. Berichten en metingen die u in het webportaal invoert, kunt u vervolgens ook weer terugvinden in uw app.

Wat is het verschil tussen het portaal Uw Zorg Online en het portaal Ik ben VIP?

Uw Zorg Online richt zich met name op zelfservice: het mogelijk maken dat u digitaal uw zorgzaken kunt regelen zoals het maken van een afspraak bij de huisarts, het inzien van een uitslag na bloedprikken of het stellen van een zorgvraag aan de huisarts. Vanaf april ’22 is het mogelijk om zelf uw metingen (bloeddruk, hartfrequentie, gewicht en bloedsuiker) te registeren in het portaal.  

Ik ben VIP richt zich op zelfzorg aan patiĂ«nten die deelnemen aan een zorgprogramma voor hun chronische aandoening (diabetes, astma, COPD of een hart- en vaatziekte).

Het streven voor de toekomst is Ă©Ă©n portaal voor u waar u voor alle zorggerelateerde vragen terecht kunt. Helaas is dat op dit moment nog niet mogelijk.

Praktijknummer (alle locaties)

Ma t/m vrij: 8.00 – 17.00u

Alleen voor spoed bereikbaar tussen:
10.00-10.30u
13.00-14.00u
16.30-17.00u

Spoednummer
Ma t/m vrij: 8.00 – 17.00 u
Huisartsenpost
Voor spoed in de avond of in het weekend.